Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Kontrakter klare til signering

– Etter 4 års jobbing med innovasjonspartnerskapet er kontraktene nå klare til signering
Våren 2020 fikk RKG e-helse tildelt midler til å gjennomføre et innovasjonspartnerskap for å utvikle sømløse velferdsteknologitjenester. Siden den gang har det vært jobbet med behovskartlegging, markedsdialog, gjennomført konkurranse om innovasjonspartnerskap, utviklingsfase sammen med leverandør og til slutt forhandlingsfase. Det er derfor en viktig milepæl når styringsgruppen E-helse Agder 2030 i dag vedtok at kontraktene er klare til signering.

Forhandlingsgruppens vurdering er at vi nå har avtaler som er egnede og fleksible og legger grunnlag for sømløse velferdsteknologitjenester.

Bildet viser prosjektgruppen. En dyktig gjeng fra både helse, teknisk og it, fra kommuner og sykehus, som har jobbet og bidratt med viktig kompetanse gjennom hele prosjektet.
Besøk gjerne Innovasjonspartnerskap velferdsteknologi Agder sin prosjektside for mer informasjon.

Publisert 12-06-2024, av Marit Svindland (Prosjektleder)
Endret den 12-06-2024, av Marit Svindland

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: