Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Direktoratet for e-helse besøker Agder

– 1.-2. november besøker direktoratet for e-helse Agder ved i4Helse Grimstad og TMS Arendal
RKG e-helse koordinerte et fint program med fokus på nasjonal e-helsestrategi mål 1: aktiv medvirkning i egen og næres helse. Flere aktører i Agder bidro med fine innlegg, deltok i gode diskusjoner og samtaler.
Takk til UiA, Senter for e-helse, Egde, Sørlandets sykehus, Grimstad kommune, Arendal kommune, TMS Agder, Legevakt i Arendal, prosjektleder Innovasjonspartnerskap Agder, DHO Agder og IKT seniorer Agder.

Publisert 21-11-2023, av Kathrine Melby Holmerud (Sekr. leder RKG e-helse )
Endret den 21-11-2023, av Kathrine Melby Holmerud

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: