Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Helsedirektoratet besøker Agder

– Avdeling Velferdsteknologi og rehabilitering fra Helsedirektoratet besøker Agder, Kristiansand
I Oktober mottok Agder v/ RKG e-helse og Kristiansand kommune besøk av Helsedirektoratet.
Monica Dvergsnes v/ regionalt responssenter i Kristiansand er vertskap for besøket. Presentasjon av hvordan responssenteret har utviklet sitt arbeid over flere år. Omvisning som viser hvordan operatørenes arbeidshverdag er.
Arendal kommune v/ prosjektleder Barn og Unge Anne Lene Systad presenterer hvordan Arendal over flere år har jobbet med bruk av teknologisk informasjonstavle og utvidet sitt samarbeid/prosjekt i samarbeid med Grimstad kommune. Informasjonstavlen som endrer arbeidesprosesser for ansatte og tilgjengeliggjør brukertilpasset informasjon.

Publisert 21-11-2023, av Kathrine Melby Holmerud (Sekr. leder RKG e-helse )

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: