Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Besøk hos den norske ambasadøren i Danmark

– Norges ambasadør i Danmark inviterte innovasjonspartneskapet til samling i regi av leverandørutviklingsprogrammet og i Norge og Danmark.
Den norske ambasadøren i Danmark inviterte til erfaringsutveksling mellom Norge og Danmark på velferdsteknologiområdet. Leverandørutviklingsprogrammet (LUP) og tilsvarende Danish life Science var ansvarlige for programmet, hvor blandt annet innovasjonspartnerskapet i Agder ble presentert av prosjektleder fra Agder Marit Svindland og Tellus prosjektleder Lars Bakken. Innovasjonspartnerskap er er forholdsvis ny anskaffelsesmetode, som det er stor interesse å høre om erfaringer fra.
Besøk gjerne Innovasjonspartnerskap velferdsteknologi Agder sin prosjektside for mer informasjon.

Publisert 27-10-2023, av Marit Svindland (Prosjektleder)

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: