Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Digitalt tilsyn på institusjon

– Lindesnes kommuner er godt i gang med innføring av digitalt tilsyn på institusjoner og takket i går ansatte for den strålende innsatsen de har gjort.
Lindesnes kommune er godt i gang med innføringen av digitalt tilsyn på institusjoner. I den forbindelse har de også pilotert digitalt tilsyn integrert i senior living appen, som en del av Innovasjonspartnerskapet. Senipor living appen benyttes på en rekke institusjoner i Agder. De ansatte har gjort en strålende innsats med innføringen og ble i går takket for innsatsen med kakefeiring.
Besøk gjerne Innovasjonspartnerskap velferdsteknologi Agder sin prosjektside for mer informasjon.

Publisert 25-10-2023, av Marit Svindland (Prosjektleder)

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: