Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Pilotering responderapp

– Hjemtjenesten piloterer nå responderappen TelluCare Go
Hjemtjenesten i 3 soner i Kristiansand og 1 sone i Grimstad piloterer nå responderappen TelluCare Go. Det innebærer at når responssenteret vurderer at det er behov for utrrykning sender de oppdraget digitalt i responderappen. Hjemtjenesten mottar varselet i appen, kan lese informasjon om tjenestemottaker og responssenterets vurderinger og fullføre oppdraget. Via VKP kan oppdraget journalføres.
Besøk gjerne Innovasjonspartnerskap velferdsteknologi Agder sin prosjektside for mer informasjon.

Publisert 09-10-2023, av Marit Svindland (Prosjektleder)

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: