Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Piloterer integrert kameratilsyn på institusjoner

– Lindesnes kommune piloterer kameratilsyn integrert i app som benyttes ved bruk av digitale varslingsanlegg
Som en del av innovasjonspartnerskapet har Lindesnes kommune startet å pilotere kameratilsyn integrert i appen som benyttes til digitale varslingsanlegg. I forbindelse med at Lindesnes kommune legger om natt-tjenesten og benytter digitale tilsyn som førstevalgt, piloterer de å kunne gjennomføre digitale tilsyn direkte fra Senior living appen, som benyttes på over 70 institusjoner i Agder. Dette er en spennende pilot som kan forenkle bruk av både planlagte og hendelsesbaserte digitale tilsyn for ansatte på institusjoner.

På bildet ser vi Jørn Simonsen fra Tellu, Kari Bue og Stian Broberg fra Lindesnes kommune.
Besøk gjerne Innovasjonspartnerskap velferdsteknologi Agder sin prosjektside for mer informasjon.

Publisert 03-10-2023, av Marit Svindland (Prosjektleder)

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: