Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

TMS på stand på Arendalsuka

– I forbindelse med Arendalsuka var regional telemedisinsk sentral på stand en hel dag for å fortelle innbyggere om hva dette går ut på.
Stand på Arendalsuka ble arrangert av Norsk sykepleierforbund.
Regional telemedisinsk sentral var på stand for å gi innbyggerne et innblikk i hva tjenesten går ut på, hvordan det fungerer i praksis, samt se på hvilket utstyr man bruker i oppfølgingen.

Vi er meget glad for å bli invitert inn sier delprosjektleder for spredning av digital hjemmeoppfølging, Audun Solstad, i bildet sammen med NSF leder Lill Sverresdatter Larsen.
Besøk gjerne Digital hjemmeoppfølging Agder sin prosjektside for mer informasjon.

Publisert 04-09-2023, av Hilde Knutsen (Prosjektleder)
Endret den 04-09-2023, av Hilde Knutsen

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: