Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Evaluering av tilbud på 2. utlysning i CRANE er klar

– Evalueringskomiteen i CRANE har ferdigstilt arbeidet og annonsert hvilke 3 tilbydere som inviteres med videre til utvikling av design i prosjektets Fase 2 med oppstart september 2023.
Evaluering av konkurranse til Fase 2 ble ferdigstilt i Stockholm medio juli, og det er nå bestemt at vi går videre med 3 av deltagerne fra Fase 1. De som inviteres med videre er:

- LCubed AB (iGrant.io) (Decentralised Health Data Space Infrastructure - dHDSI)
- Data for Good Foundation (Data for Care)
- TELEVES S.A.U. (My Rural Health)

Fase to har en varighet på omtrent et år, og hovedfokus legges nå på utvikling av en protype på den løsningen som de ulike tilbydergruppende utviklet design på i Fase 1. De tre anskaffer-regionene skal bidra gjennom 2-3 samskapings workshops, og ulike nøkkelpersoner vil bli invitert med fra Agder. Noe samskaping skal gjennomføres fysisk og noe digitalt. Dette blir et spennende år med konkretisering av hittil teoretiske design for løsning. Fase 2 har oppstart i begynnelsen av september, da gjennomføres digitale kick-off møter de 3 tilbydergruppene.
Besøk gjerne Crane sin prosjektside for mer informasjon.

Publisert 29-08-2023, av Ingrid Kjørstad (Prosjektleder CRANE-Agder)

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: