Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Innovasjonspartnerskapet deltar på Arendalsuka

– Innovasjonspartnerskapet deltar i dialog om innovative anskaffelser.
Det offentlige bruker 740 mrd. i året til offentlige innkjøp. Hvordan kan dette gi mer innovasjon? Dette var spørsmålet LUP (leverandørutviklingsprogrammet) inviterte til dialog om under Arendalsuka, under tittelen "Det finnes bedre løsninger".
Leder for LUP Ingebjørg Harto ledet panelsamtalen. Med i dialogen var: Statssekretær (AP) fra KDD Gunn Karin Gjul, ordførerkandidat Bergen (H) Marit Warncke, Prosjektleder Innovasjonspartnerskap Agder Marit Svindland, CEO Tellu AS Ståle Moe og Prosjektleder Norsk vann Arne Haarr.

Hvordan kan vi som offentlige kunder tørre å utfordre markedet med innovative anskaffelser og la leverandørene vise hva som er mulig å få til var noe av det som ble drøftet.
Besøk gjerne Innovasjonspartnerskap velferdsteknologi Agder sin prosjektside for mer informasjon.

Publisert 17-08-2023, av Marit Svindland (Prosjektleder)

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: