Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Kongelig interesse for bærekraftig fremtid

– Innovasjonspartnerskapet var invitert til næringslivskonferanse i København med deltakelse av det norske kongepar og danske kronprinspar.
Innovasjonspartnerskapet var gjester på næringslivskonferanse i København med fokus på bærekraftig fremtid innen havvind, forsvar og helse. HM Kong Harald og HKH kronprins Frederik innledet konferansen. Deltakerne var fra næringslivet, kommuner, sykehus og en rekke andre organisasjoner. Hensikten med konferansen var dialog om hvordan Norge og Danmark sammen kan skape bærekraftig utvikling.

Foto: Tom Hansen/ Innovasjon Norge
Besøk gjerne Innovasjonspartnerskap velferdsteknologi Agder sin prosjektside for mer informasjon.

Publisert 15-06-2023, av Marit Svindland (Prosjektleder)

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: