Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Informasjon om velferdsteknologisk knutepunkt (VKP)

– Informasjon om status og hva som kommunene kan og må gjøre for å komme i gang 30.03.23 ble det gjennomført webinar for kommuner og sykehus i Agder.
30.03.23 ble det gjennomført webinar for kommuner og sykehus i Agder.

Fokus i webinaret: informasjon om hvem, hvordan melde seg for påkobling VKP hos NHN.
Lenke til webinar her: https://www.youtube.com/watch?v=Eie3NWTvpYc

For ytterligere informasjon om Velferdsteknologisk knutepunkt - Norsk helsenett (nhn.no) kan du lese mer her: https://www.nhn.no/tjenester/velferdsteknologisk-knutepunkt

Ønsker din kommune bistand kontakt KS e-komp Agder. Kontaktinformasjon finner du her: https://www.ks.no/fagomrader/digitalisering/felleslosninger/digitalisering-i-helse-og-omsorgsektoren-e-helse/ks-kompetansenettverk-for-e-helse-ks-e-komp/kompetanseregioner/kompetanseregion-sor/


Publisert 24-04-2023, av Kathrine Melby Holmerud (Sekretariatsleder RKG e-helse )
Endret den 13-06-2023, av Kathrine Melby Holmerud

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: