Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Invitasjon til informasjonsmøte

– Innovasjonspartnerskapet inviterer ledere på alle nivåer i kommuner og på SSHF, samt annet nøkkelpersonell, til digitalt informasjonsmøte om innovasjonspartnerskapet.
21. april kl. 9 - 9.30 inviterer innovasjonspartnerskapet til informasjonsmøte på teams. Målgruppen er ledere på alle nivåer i Agder-kommunene og SSHF. Andre som er interessert i å vite mer om alt det spennende som skjer i innovasjonspartnerskapet er også velkommen.

Det blir gjort opptak av møtet, slik at det blir mulig å se det i etterkant.

Ta kontakt med prosjektleder Marit Svindland på mail: marit.svindland@lindesnes.kommune.no dersom du ønsker å få tilsendt link til møtet.
Besøk gjerne Innovasjonspartnerskap velferdsteknologi Agder sin prosjektside for mer informasjon.

Publisert 14-04-2023, av Marit Svindland (Prosjektleder)

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: