Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Konferanse for teknologiambassadører fra hele Norge

– Teknologiambassadørene fra Agder kommer nå hjem med ny inspirasjon og engasjement etter å ha deltatt på konferanse 8. og 9.mars.
Pensjonistforbundet arrangerer årlig en nasjonal konferanse for alle teknologiambassadører i landet. I år deltok over 150 ambassadører. Ambassadørene fra Agder satt på første rad og fulgte engasjert med. Programmet var dagsaktuelt og bestod blant annet av en orientering om det nasjonale velferdsteknologiprogrammet, og kommunale nettverk og KS nettverkskoordinatorer. Det ble også gitt gode foredrag om hvordan tilrettelegge boligen for eldre. Mange leverandører hadde tatt turen for å vise frem ulike spennende produkter.

Så hva er en teknologiambassadør og hvordan kan de være en ressurs for kommunene?
En teknologiambassadør kan være en mulig brukerrepresentant eller samarbeidspartner i kommunen. Vi har 27 ambassadører i Agder, men vi vil gjerne ha flere!
Ambassadørenes hovedaktivitet er å informere eldre om velferdsteknologi og om hvilke muligheter som finnes – og ikke minst motivere eldre til å ta teknologien i bruk. De stiller i møter og bidrar til å arrangere fagdager i kommunen.
For mer informasjon ta kontakt med unni.olimb.norman@pensjonistforbundet.no
Besøk gjerne IKT seniorer Agder sin prosjektside for mer informasjon.

Publisert 10-03-2023, av Silje Marie Jensen (Prosjektleder IKT seniorer Agder)

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: