Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Harald Danielsen er Årets kommuneprofil 2022

– Gratulerer til Harald Danielsen kommunedirektør i Arendal kommune, vinner av Årets kommuneprofil 2022
«Kommunen er innbyggerens beste venn – av og til den eneste. For å levere gode tjenester til dem som trenger det mest, må kommunen ha gode folk. Derfor har mitt hovedfokus hele tiden vært å ansette gode folk, og la dem holde på.»

lenke til artikkel i kommunal rapport:
https://www.kommunal-rapport.no/kommuneprofilen/harald-danielsen-er-arets-kommuneprofil-2022/147807!/?fbclid=IwAR2TJ39JM0mNsgOpLA0sNE-234HhIemr5IrsMO1g0OrvoCXM0M7M8ykcq58

Publisert 01-12-2022, av Kathrine Melby Holmerud (Sekretariatsleder RKG e-helse )

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: