Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Velkommen til eHelse Agder sin nye nettside!

– En hilsen fra studentene som har utviklet eHelse Agder sin nye nettside, våren 2022.
Våren 2022 har vi vært så heldige å få utvikle det nye nettstedet til RKG eHelse som vårt bachelorprosjekt. I desember 2021 fikk vi oppdraget fra Morten Lauknes, og siden januar 2022 har vi samarbeidet tett med Erlend Kydland Faanes for å få nettsiden opp å gå. Gjennom intervjuer, brukertester og utvikling har vi i løpet av våren klart å utvikle en ny utgave av ehelseagder.no og gitt nettsiden en ny drakt.

Disse månedene har vært travle og vi har jobbet hardt for å utvikle en nettside dere brukere blir fornøyd med. Mye ressurser har gått til å teste nettsiden og vi har gjennomgående hatt et fokus på å utvikle et kvalitetsprodukt. Vi er studenter, så et "perfekt" produkt er ikke å forvente, men vi har lagt vår sjel i arbeidet og er veldig fornøyd med resultatet. Vi er utrolig stolte av eget arbeid og selvfølgelig også fornøyd med sluttproduktet.

5. mai var vi så heldige å få mulighet til å presentere den nye nettsiden på styringsgruppemøtet på Samsen kulturhus. Her fikk vi overbevist toppledelsen i Agder om verdien av den nye nettsiden og presentert den i sin helhet. Gode tilbakemeldinger etter møtet ga stor motivasjon til å gi siste innsats for å få alt på plass før lansering 23. mai.

Takk til alle dere brukere i hele Agder som har tatt dere tid til å bli med på flere runder med intervjuer og tester av nettsiden. Deres tro på vår evne til å forbedre denne, har vært en grunnleggende motivasjon gjennom prosjektet. Det er dere vi har laget nettsiden for, og vi håper dere alle finner den brukervennlig og lett finner fram til ønsket informasjon.

Lanseringsdagen 23. mai markerer avslutningen på et spennende kapittel for oss studenter. Datoen representerer selvfølgelig dagen hvor bachelorprosjektet avsluttes, men også vår første offisielle lansering av et produkt vi har utviklet på oppdrag fra en ekstern aktør. Vi håper at resultatet står til forventning og at lesertall når nye topper.

Kos dere med nettsiden!

Vennlig hilsen
Christine Grøtte Evje, Mari Tveiten Hoslemo, Karoline Nielsen og Johan Svartdal

Publisert 23-05-2022, av Karoline Nielsen (Gruppeleder i bachelorprosjektet)

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: