Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Kjernejournal – Gerica er godkjent for full utbredelse

– Gerica er nå godkjent for full utbredelse og man ta kontakt med leverandør Tieto for bestilling.
Gerica er nå godkjent for full utbredelse og det er bare å ta kontakt med leverandør Tieto for bestilling. Orienter gjerne KS e-komp (Merethe.knatterud@arendal.kommune.no) om bestillingen, slik at også «status-kartet» oppdateres sentralt i prosjektet.

Det har også nylig vært møter med Visma og Dips. Visma er nesten klare med utviklingen og Planen er release hos pilot i september. Dette er også planen til DipsFront. For dere som ønsker å være tidlig ute på disse systemene (ikke pilot), gi gjerne beskjed til KS e-komp på mail. Vi har jevnlige møter sammen i prosjektet og med leverandørene.

Link til artikkel med mer informasjon: https://nhn.no/effektivt-med-kjernejournal-i-sykehjem-og-hjemmetjenester/

Link til nettside med informasjon til kommunene (under utarbeidelse): https://nhn.no/kjernejournal/kjernejournal-for-kommuner/

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: