Vi bruker informasjonskapsler:

Ehelseagder.no bruker informsjonskapsler for å lagre data midlertidig lokalt på din datamaskin. Dette er kun relevant for personer som skal opprette innhold på nettsiden. Informasjonskapslene påvirker ikke lesere av nettsiden. Det benyttes ingen tredjeparts-informasjonskapsler, så din datta er trygg.


Ved å trykke "Jeg forstår" samtykker du til bruken av informasjonskapsler. Ønsker du ikke å samtykke kan du ignorere feltet. Vær obs på at brukeropplevelsen vil bli redusert.

lock Logg inn

Kort om arrangementet

Starter:
18-08-2022 kl 15:30
Slutter:
18-08-2022 kl 17:00
Sted:
På Mester af Rønne Ytterst på Langbrygga i Arendal
Arrangør:
CRANE, Region Västerbotten, Region Extremadura, Region Agder, RKG eHELSE AGDER, Kristiansand kommun
Kontaktperson:

Ingrid Kjørstad
ingrid.kjorstad@arendal.kommune.no

Arendalsuka

– INTEGRERTE HELSETJENESTER - ET ØKONOMISK PERSPEKTIV
Helsedata er det store samtaletema innen helse og omsorg. Alle kan forstå at potensialet for strukturert bruk av helsedata er enormt, ofte større enn vi kan forestille oss. I Europa er det en pågående diskusjon mellom medlemslandene i European Health Data Space. Lovgivningen er under utvikling, GDPR gir borgerne rett til å lese helsedata knyttet til dem. European Health Data Space åpner for at europeiske borgere skal kunne kontrollere og overvåke bruke av helsedataene deres. iVOPD viser hvordan trenden ser ut i Norden. EU prosjektet CRANE, Horizion 2020, vil dele sin visjon, representanter fra Nordic Innovation, Nordforsk og koordinator Felles kommunaljournal Agder vil delta i samtalen.

Om RKG eHelse

Regional koordineringsgruppe e-helse og velferdsteknologi Agder (RKG e-helse) ble etablert i 2016 av Rådmannsgruppen – regionplan Agder.

RKG-ehelse har følgende formål:

  • regionen skal være ledende innen velferdsteknologi i Norge
  • arbeidet skal stimulere til forskning, utvikling og næringsutvikling i regionen
  • økt regional kommunal koordinering og forankring på Agder

Følg oss på Facebook: